Search
Close this search box.

S’obri el procés de Selecció per a la creació del Cor Eutherpe

València, 23 de juny de 2016

En la mateixa línia de qualitat artística, exigència i joventut, desenvolupada per Eutherpe, i sota la direcció artística de la Professora Cristina Contreras, es crea i s’obri el procés de selecció del Cor Eutherpe.

Els integrants del Cor Eutherpe estaran seleccionats majoritàriament entre joves estudiants d’últims cursos de grau professional o de grau superior en el Conservatori, les millors veus entre els 18 i 35 anys, amb estudis corals i de cant.

Aquelles persones interessades hauran d’emplenar i remetre la fitxa d’Inscripció que s’adjunta, abans del divendres 1 de juliol de 2016, al compte de correu ccontreras@fundacioneutherpe.com

Aquelles persones que reunisquen els requisits, seran convocats a proves de veu, que es realitzaran durant la primera quinzena d’aquest mes de juliol, a l’hora i lloc que se’ls indique.
LA FUNDACIÓ EUTHERPE

La Fundació Eutherpe té com a objectius fomentar, desenvolupar i difondre la cultura musical i l’acostament de la música a la societat creant nous públics. Té com a finalitats impulsar la cultura i especialització musical, la formació de nous talents i ampliar oportunitats de joves músics clàssics per a donar-los a conéixer, segons criteris d’excel·lència artística.

En aquest segle XXI el perfil de l’assistent als concerts clàssics ha canviat i vol viure un altre tipus d’experiències i emocions que solen anar més enllà d’escoltar bona música. Dins d’aquest àmbit d’actuació, qualitat artística i joventut, és element diferencial d’Eutherpe València el treball de renovació dels formats habituals. La innovació i la modernització dels conceptes tradicionals de concert i donar trasllat d’aquesta necessitat als artistes.
L’ORQUESTRA DE CAMBRA EUTHERPE

És una formació de 30 músics, que combina l’experiència i el saber fer d’intèrprets contrastats, com el seu director, el Mestrestro Francisco Valero-Terribas, amb joves talents valencians. Aquesta agrupació ofereix una cuidada selecció del repertori, treball seriós i rigorós, unit a un gran component vocacional per part dels seus integrants. Fruit d’aquest compartir i transmetre coneixements, tècnica i experiència són els grans èxits de públic collits en les seues actuacions, en les quals s’han abordat grans peces del repertori per a l’Orquestra des del barroc fins a la música d’avantguarda, un repertori extens i eclèctic que reuneix tot tipus de composicions i gèneres, atenent sempre als criteris musicològics i historicistes més exigents en cadascuna de les seues actuacions.
Formulari d’inscripció

Compartir:

Últimas noticias

Categorías