La FSMCV i Turisme CV proposen un estiu de concerts per a incentivar el turisme en la Comunitat

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha posat en marxa, en el marc de la col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, la tercera edició de la campanya de concerts “Músics amb Denominació d’Origen – Circuit de concerts per a foment del turisme en la Comunitat Valenciana”.


La campanya consisteix en la realització de més d’una vintena de concerts de grups de xicotet format (grups de cambra, big bands, quartets, etc.) procedents de les Societats Musicals federades, que se celebraran fins el mes vinent octubre de 2022 al llarg de tot el territori de la Comunitat Valenciana. Aquesta campeña té com a finalitat principal oferir una agenda cultural protagonitzada per les societats musicals i les seues diverses formacions, i contribuir al posicionament turístic de destins allunyats dels grans núclis turístics habituals, desestacionalizando també aquesta oferta turística i cultural més enllà de l’estiu, per la qual cosa s’allarga el calendari de concerts fins al 31 d’octubre.

La FSMCV y Turisme proponen un verano de conciertos para incentivar el turismo en la Comunidad Valenciana 2


Aquest cicle, que ja ha arrancat amb èxit amb la realització dels quatre primers concerts de l’estiu, continuarà aquests últims dies de juliol amb actuacions des de les localitats de Bocairent (dissabte 23 en la Plaça de Bous) i Museros (dimecres 27 en la Plaça Poeta Llorente).


Per a la presidenta de la FSMCV, Daniela González, aquest cicle de concerts “suposa un gran estímul per a dinamitzar el panorama de concerts de les societats musicals, adaptant-nos a nous formats, de grandària més reduïda, i nous repertoris, al mateix que vinculem la nostra música amb el turisme i el patrimoni, una aliança d’èxit que s’està consolidant dins de l’oferta cultural de la Comunitat i confiem que tinga un llarg recorregut”.


El circuit de concerts “Músics amb Denominació d’Origen” s’emmarca en el projecte general ‘Comunitat Valenciana, Terra de Música’, posat en marxa per FSMCV al costat de Turisme Comunitat Valenciana. La finalitat d’aquest projecte és convertir el patrimoni de les societats musicals en un impuls cultural i turístic per a ajudar a reforçar la imatge de la Comunitat Valenciana com un punt turístic sostenible i reforça l’hospitalitat com a valor competitiu i diferencial d’aquest territori.


La programació completa de “Músics amb Denominació d’Origen – Circuit de concerts per a foment del turisme en la Comunitat Valenciana” pot consultar-se en el document adjunt. Cal recordar que els concerts són gratuïts i oberts a tots els públics.

/* Chatbot Tidio */