Search
Close this search box.

III concurs Joves Talents Musicals a Escena

Les Províncies juntament amb Bankia, dins del projecte Bankia Escorta València, han anunciat la tercera edició del concurs Joves Talents Musicals a Escena. Amb aquest concurs es pretén visibilitzar i posar en relleu la qualitat i el talent dels joves músics valencians, fruit de la gran faena que desenvolupen les escoles de música de les nostres societats musicals presents en tota la Comunitat Valenciana.

 

Què és Joves Talents Musicals a Escena?

 

És un concurs musical en el qual podràs participar gratis i individualment pujant un vídeo musical des de la teua casa, de 2 minuts, tocant el teu instrument. Termini obert fins al 30 de Juny.

 

Hi haurà dos grups de guanyadors: uns seleccionats per un jurat professional que triarà els seus finalistes i actuaran en un gran auditori a València, i d’altra banda, guanyadors seleccionats pel públic valorant els vídeos de la plataforma i que optaran a diferents premis.

 

A qui va dirigit?

 

Pots participar en aquest concurs si estàs realitzant en l’actualitat estudis musicals en qualsevol Conservatori de Música o Centre autoritzat d’Ensenyaments de grau professional i grau superior superior o en escola de música homologada dins de la Comunitat Valenciana.

 

Com puc participar?

 

Del 30 de març al 30 de juny, tan sols has de donar-te d’alta en la plataforma que trobaràs en aquest enllaç, emplenar un formulari i pujar el teu vídeo.

 

Quan comença la votació online?

 

La votació popular començarà l’1 d’Abril, podrà participar qualsevol persona i podrà valorar tants vídeos com desitge. A més podràs compartir els teus vídeos favorits en les teues xarxes socials utilitzant l’etiqueta #JóvenesTalentosDesdeCasa

Compartir:

Últimas noticias

Categorías