Search
Close this search box.

Resum fotogràfic de la 1ª edició dels Premis Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana

Dijous passat 22 de juny es va celebrar en el Palau dels Arts “Reina Sofia” de València la gala de la primera edició dels Premis Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana, organitzats per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) en col·laboració amb el Institut Valencià de Cultura i el patrocini de Bankia.

La gala va comptar amb la presència d’Abel Guarinos, Director General de l’Institut Valencià de Cultura, Margarita Landete, Directora adjunta de Música i Cultura popular valenciana, Marina Sánchez Costas, Directora General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Josep Almeria, Diputat per Podem en les Corts i, María José Catalá, en representació del Partit Popular, així com d’altres personalitats del món de la cultura de la Comunitat Valenciana, com la directora general de la Societat Valenciana de Mitjans de comunicació i directora de à, Empar Marco; el dissenyador Francis Montesinos; Pilar Román, coordinadora de la Unitat de Medicina de la música i les arts escèniques de l’Hospital de Manises; Encarna Cuenca, presidenta del Consell Escolar Valencià, o el cuiner Ricard Camarena.

La Banda de Dones de la FSMCV, la Berklee College of Music de València i els músics i actors Noelia Pérez i Josep Maria Zapater van posar la nota musical a l’acte amb actuacions al llarg de tota la gala.

En aquesta primera edició, els set guardonats a les cinc categories, dotades amb 20.000 euros cadascuna, han sigut:

  1. Premi al músic valencià, per a Carles Santos Ventura ex aequo amb Llorenç Barber Colomer.
  2. Premi a la formació musical valenciana de caràcter professional, per a Capella de Ministrers ex aequo amb Spanish Brass.
  3. Premi a l’investigador musical, per a Jorge Sastre Martínez.
  4. Premi al projecte educatiu musical, per a “Experimentarts: música, creativitat i aprenentatge col·laboratiu” de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent.
  5. Premi a l’activitat empresarial o emprenedoria relacionada amb la música, per a Consolat de Mar, S.L.

Us deixem a continuació amb un resúmen fotogràfic de l’esdeveniment (Fotografies: Natxo Francés – Reposada Mèdia):

Compartir:

Últimas noticias

Categorías