Search
Close this search box.

La Primitiva d’Alcoi celebra el Concert d’Estiu este dissabte

El dissabte 1 de juliol, a les 19:45 h. a l’Auditori Amando Blanquer de la Zona Nord, La Primitiva celebra el seu tradicional Concert d’Estiu amb el que clausura la temporada 2016/17 emmarcat en la “XXII Campanya Música als Pobles” a càrrec de la Diputació Provincial d’Alacant, amb suport de l’Ajuntament d’Alcoi.

Dirigit per Eduard Terol i Botella, compta amb l’atractiu de l’estrena de la fantasia Atzukat KT del trompetista Àngel Esteve Escrivà, la qual constitueix “un vol entre estils musicals” en un títol que fa referència al seu barri l’Atzucac Sant Vicent Ferrer d’Alcoi, en homenatge a la seva família i la gent del barri.

Al costat d’aquesta, s’ofereix un variat repertori que compta amb clàssics de Dmitri Shostakovich (Vals 2 de la Suite for Variety Orchestra, conegut pel film de Stanley Kubrick, Eyes Wide Shut, i el final de la seva cinquena simfonia) i Gustav Holst (Marte i Jupiter de la seva espectacular obra The planets). Completa el programa, els pasdobles Nuria Yépez, d’Eduardo Terol Nadal i De La Terreta de Camilo Pérez Monllor, dedicat al pintor alcoià Fernando Cabrera Cantó, autor de Mors in Vita exposat a la Biblioteca Central d’Alcoi, amb el qual la banda el vol recordar al 80è aniversari de la seva mort.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías