Search
Close this search box.

La Diputació de Castelló concedirà 200.000 euros en ajudes a les societats musicals de la província per a impulsar la seua activitat

La Diputació de Castelló ha aprovat la convocatòria d’un paquet d’ajudes per valor de 200.000 euros per a impulsar l’activitat de les bandes de música, escoles de música i conservatoris professionals radicats a la província. En concret, les subvencions es destinaran al finançament d’activitats i despesa corrent, com el cost del personal, la reparació d’instruments, desplaçaments relacionats amb la seua activitat i subministraments d’energia, entre altres.

Podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions:

1. Les societats musicals amb banda de música establida que disposen d’escola d’educands o d’escola de música, estiguen radicades a la província de Castelló i inscrites en el Registre d’Entitats de Caràcter Cultural de la Diputació Provincial de Castelló i en la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

2. Les escoles de música vinculades a una societat musical que complisca els requisits anteriors, quan, encara sent jurídicament associacions diferents, vengen a constituir un únic ens entre elles, donada la relació de col·laboració i interdependència existent.

3. Les escoles de música comarcals o mancomunades degudament acreditades per la Conselleria de Cultura.

Bases:

Compartir:

Últimas noticias

Categorías