Search
Close this search box.

La FSMCV presenta a Chicago la seua proposta per a instaurar les Societats Musicals com a destinació turística experiencial

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) participa del 20 al 23 de desembre en The Midwest Clinic – International Band and Orchestra Conference. Es tracta d’una de les fires més importants del món de la música de banda i en ella es donaran cita institucions, centres educatius, fabricadors d’instruments, editorials i altres entitats d’aquest àmbit procedents de tots els continents.

En aquesta trobada, la FSMCV representa com a novetat, al costat de l’oferta educativa i artística dels seus associats, una proposta perquè les Societats Musicals siguen considerades destinació turística experiencial de la Comunitat Valenciana, tal com es va acordar amb l’Agència Valenciana de Turisme el passat mes de març.

D’aquesta forma, aquesta nit, la FSMCV i l’Oficina de Turisme d’Espanya oferiran en l’Institut Cervantes de Chicago una recepció per a atendre a touroperadors turístics i directors d’institucions educatives de tot el món que acudiran a The Midwest Clinic, amb l’objectiu que coneguen de primera mà la realitat Musical de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Aquesta expedició de la FSMCV, que ha sigut finançada per l’Agència Valenciana de Turisme i l’INAEM, està encapçalada per Remigi Morant, vicepresident primer de la FSMCV, que intensificarà els contactes internacionals per a organitzar al juny de 2018 a València un seminari internacional de recerca en pedagogia musical.

Al costat d’ell han assistit per part de la FSMCV Amparo Máñez, vocal de la junta directiva i responsable dels projectes de turisme; José Luis Pinotti, responsable dels gestors culturals de l’entitat; i les gestores culturals Lourdes Chilet i Silvia Latorre.


A la imatge de la notícia: Lourdes Chilet (gestora cultural FSMCV); José Luis Pinotti (responsable de gestors culturals de la FSMCV); Amparo Máñez (vocal de la junta directiva i responsable dels projectes de turisme FSMCV); Josep Gisbert (director d’estratègia territorial turística de la Agència Valenciana del Turisme); Remigi Morant (vicepresident primer FSMCV); i Silvia Latorre (gestora cultural de la FSMCV).

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías