Search
Close this search box.

III Concurs per a Joves Solistes i Grups de Música de Cambra Fes Art

L’Escola d’Educació Artística “Fes Art” de València organitza el III Concurs per a Joves Solistes i Grups de Música de Cambra, dirigit a estudiants de 6 a 14 anys, i que se celebrarà el 13 de gener de 2018. Podran participar intèrprets pianistes, cantants, instruments de corda i vent i bateria.

S’estableixen dues modalitats: Nivell 1 (de 6 a 10 anys) i Nivell 2 (d’11 a 14 anys). En tots dos casos s’estableix un premi per al millor solista i un altre premi per al millor grup de càmera. També s’atorgarà el Premi a la Millor Obra Original i el Premi Millor Pianista “Centre Crea”. Les categories són excloents: Qui vulga participar com a solista no ho podrà fer amb un grup de càmera i viceversa.

La data límit d’inscripció serà el dimecres 10 de gener de 2018 i tindrà una quota de 15€ per als participants solistes, i 25€ per als grups de càmera. Els participants hauran d’abonar la quantia en concepte d’inscripció corresponent a la seua categoria realitzant un ingrés en la c/c ÉS53 1465 0100 9619 0052 0704. A més han d’emplenar la fitxa d’inscripció adjunta en aquesta notícia i enviar-la juntament amb el justificant de pagament de les taxes abans del 10 de gener a l’e-mail: adm.escolafesart@gmail.com

Premis

– Beques d’estudi Fes Art valorades en més de 1000€
– Entrades concerts i espectacles
– Vals per a gastar en material musical gentilesa del Taller de Luthería Sergi Martí i Taller Staccato El Puig.
– Enregistrament d’un disc amb les obres interpretades pels guanyadors.
– Book fotogràfic als solistes i grups guanyadors.
– Enregistrament en video professional del Concert de Premiats.
– Classes de piano per al guanyador del premi al millor pianista pel professor i director del CENTRE CREA de Sevilla, Santiago Blanco.

Repertori

Els participants hauran d’interpretar dues obres d’estil lliure amb una durada màxima de 8 minuts (Nivell 1) i de 10 minuts (Nivell 2).

Es valoraran positivament aquelles obres originals que hagen sigut compostes pels propis intèrprets. S’haurà de facilitar còpia de l’obra original si escau.

Concurs

1a fase

Tindrà lloc el dissabte 13 de gener de 2018 en les instal·lacions de Fes Art Escola d’Educació Artística al Carrer Juan Bautista Vives, 8 46018 València. L’horari de la prova es comunicarà quan haja acabat el termini d’inscripció. Al final d’aquesta fase es dirà la fallada del jurat, és a dir, quins solistes i grups de càmera participaran en la Gala de Premiats. En finalitzar aquesta Gala s’atorgaran els premis del Concurs. El jurat podrà premiar amb la participació en aquesta Gala a un o diversos solistes o grups de càmera per que ho meresquen o per que l’alt nivell dels participants faça difícil dictaminar el veredicte final.

Concert de Premiats

Tindrà lloc el dissabte 20 de gener a les 12.00h en les instal·lacions de Pianos Clement (Av. del Mestre Rodrigo, 3. 46015. València). L’entrada serà lliure fins a completar aforament necessitant reservar l’entrada prèviament a la secretaria de la nostra escola.

Els participants seran convocats amb anterioritat perquè puguen fer una breu prova de so a l’escenari d’aquest teatre.

Documentació

Bases del concurs.
Fitxa d’inscripció.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías