Search
Close this search box.

Suma’t al projecte RqRqR contra la violència de gènere

Emmarcat en la línia estratègica d’igualtat en la qual la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana portem anys treballant, anunciem el nou projecte contra la violència de gènere “RqRqR: no pararem fins a aconseguir la igualtat”, impulsat pel Consell Escolar de la Comunitat Valenciana en el qual FSMCV col·labora.

Què és RqRqR?

Amb aquesta campanya es pretén donar a conéixer l’informe del Consell Escolar “Masclismes quotidians, base de la violència contra les dones”, document que inclou recomanacions per a acabar amb el masclisme que de manera subtil penetra en el nostre dia a dia. A més, es pretén involucrar al màxim nombre possible de col·lectius socials amb la finalitat de consolidar polítiques i projectes socioeducatius conduents a erradicar els masclismes quotidians que poden desembocar en violència de gènere.

Com poden participar les societats musicals de la campanya?

La finalitat de l’adhesió de FSMCV a aquesta iniciativa és incrementar la difusió i l’abast de la mateixa entre les nostres societats musicals i en general, en tot el col·lectiu social que representem.

Com? D la millor manera que sabem fer: amb música! Per això, la participació en aquesta campanya implica que en el proper concert del 8 de març o en algun altre que estimeu oportú durant aquest any 2020, es faça especial difusió del projecte RqRqR, mitjançant una sèrie d’accions concretes:

Lectura del Decàleg

– Visualització del vídeo explicatiu de la campanya RqRqR (pròximament)

– Interpretació, a l’inici del concert, d’una obra en clau femenina (composada per una dona o en la qual la dona siga el motiu explícit de l’obra)

– Les persones que integren la banda/orquestra, portaran al coll el mocador-braga amb el lema RqRqR que facilitarà el Consell Escolar a les societats musicals participants de la campanya.

– Utilització del logo de la campanya en el programa de mà, així com els cartells o altre material que la societat musical considere per anunciar el concert (pròximament).

Per a inscriure’s a la campanya, només és necessari emplenar el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTd6kpmgr8uot9_oyEM3VFmLgTkFg2zEO1R7QAOtSvk2hGzQ/viewform

Més informació: gestorsculturals@fsmcv.org

 

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías