Search
Close this search box.

Les 12 societats musicals del Camp de Morvedre elegeixen de nou Fina Gómez com a presidenta comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca del Camp de Morvedre han celebrat eleccions i han votat de nou com a presidenta comarcal Fina Gómez. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Fina Gómez, que ha rebut el 100% dels vots, ha sigut reelegida per a aquest càrrec per quarta candidatura consecutiva. L’Assemblea Comarcal Extraordinària de la Comarca de Camp de Morvedre, per a l’elecció de la nova presidenta comarcal, es va celebrar en la seu de la Societat Musical Unió Musical Portenya (Av. Jerónimo Roure 1, de Port de Sagunt).

Pertany a la Societat Joventut Musical de Faura des dels 7 anys, quan va començar els seus estudis musicals en aquesta societat en els quals es va decantar pel saxo tenor. Entregada a la seua societat musical, actualment, toca en la Banda de Faura com a saxofonista tenor i és la seua presidenta des de fa 16 anys.

Fina Gómez

Fina Gómez, presidenta comarcal del Camp de Morvedre

Després de la seua reelecció en el càrrec, Fina Gómez ha destacat: “em sent molt agraïda perquè sempre he sigut suportada per les 12 societats musicals de la comarca i sempre m’han demostrat molt d’afecte quan he anat a les seues societats. I, sincerament, sense eixe suport jo no podria treballar. Només tinc paraules d’agraïment”.

Aquest càrrec és una responsabilitat perquè tot funcione. La meua labor és informar a les dotze societats musicals de subvencions, intercanvis, certàmens, és a dir, de totes les coses importants i interessants perquè les coneguen i les puguen utilitzar. És un gran esforç, que gràcies al seu suport incondicional val la pena“, ha afegit Gómez.

Respecte al seu projecte laboral per a aquesta pròxima candidatura, la presidenta comarcal ha declarat que es continuarà en la mateixa línia de treball, potenciant els Premis Orpheos i les activitats comarcals perquè les societats musicals continuen funcionant bé i mantenint la relació d’unió que s’ha creat i que és tan important.

Actualment, el Camp de Morvedre compta amb 12 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Representantes de las doce sociedades comarcales junto a Fina Gómez en la sede de la Sociedad Musical UMP

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías