Search
Close this search box.

Les 18 societats musicals del Vinalopó reelegeixen Juan Carlos Alfonso com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca del Vinalopó han celebrat eleccions i han votat com a nou president comarcal a Juan Carlos Alfonso. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Juan Carlos Alfonso, que ha sigut elegit de nou en el càrrec pel 100% dels vots, és músic de banda des dels 10 anys i pertany a la Unió Musical del Hondón de las Nieves des de l’any 2012.

Juan Carlos Alfonso

Juan Carlos Alfonso, president comarcal del Vinalopó

Agraïsc el gran suport de totes les societats musicals de la comarca i vull començar aquesta segona legislatura al capdavant de la comarca del Vinalopó amb més il·lusió si cap, perquè la FSMCV estiga cada vegada més prop de totes elles”, ha destacat Juan Carlos Alfonso.

Actualment, el Vinalopó compta amb 18 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías