Search
Close this search box.

Les 16 societats musicals de la Plana Alta elegeixen Martín Llorens com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca de la Plana Alta han celebrat eleccions i han votat de nou com a president comarcal a Martín Llorens. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Martín Llorens, que ha sigut elegit en el càrrec pel 100% dels vots, és soci de la Banda de Música “La Lira” de l’Associació Cultural “La Roca” de Vilafamés des de 2012.

PC Plana Alta Martin Llorens FSMCV

Martín Llorens, president comarcal de la Plana Alta

És una gran satisfacció tindre el suport de totes les societats de la Plana Alta i em sent molt agraït per confiar en mi per a ser el seu representant. Sé que treballarem conjuntament per a continuar sent una de les comarques que més activitats realitza, des del punt de vista musical, i aconseguir el millor clima de companyerisme possible entre els músics de totes les societats musicals de la nostra comarca”, ha destacat Martín Llorens.

Actualment, la Plana Alta compta amb 16 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías