Search
Close this search box.

Oberta la convocatòria per a participar en el VI Cicle les Bandes de la Província d’Alacant a l’ADDA

S’ha obert el termini d’inscripció per al VI Cicle les Bandes de la Província d’Alacant a l’ADDA. La finalitat d’aquest projecte serà la realització d’un cicle de 12 concerts per part de les Societats Musicals que participen i es representaran a l’ADDA durant tot el 2018.

Les Societats Musicals que vulguen participar en el cicle rebràn per part de la Fundació ADDA una quantitat de 2.000 euros pel concepte d’actuació de la Banda de Música.

Les Societats Musicals que desitgin participar han de completar el formulari annexo a les bases de la convocatòria i remetre-ho escanejat a les dues entitats que formen la comissió mixta que serà l’encarregada de seleccionar als participants: D’una banda a la Fundació de la Comunitat Valenciana Auditori de la Diputació d’Alacant, ADDA, a la següent adreça electrònica: adda@diputacionalicante.es I d’altra banda a la FSMCV, a la seva adreça de correu electrònic: fsmcv@fsmcv.org.

Termini de presentació:

Les sol·licituds d’inscripció es podran presentar fins al dia 4 d’agost.

Per a més informació sobre les bases i la fitxa d’inscripció:

Podreu accedir al Bolletí Oficial de la Província d’Alacant on podreu trobar les bases del projecte amb totes les dades necessàries per poder sol·licitar la participació.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías