Search
Close this search box.

Jornada informativa sobre l’aplicació de la Llei del Voluntariat i la campanya d’Inspecció de treball a les SSMM

A causa del recent anunci per part de la inspecció que al  setembre, per al començament de curs, les societats musicals d’Alacant i Castelló rebran inspecciones de treball per a comprovar la  situació de professors, directors o altres empleats la Federació ha decidit realitzar dues jornades informatives per poder solucionar i analitzar el problema.

Les jornades tindran lloc el 15 de juliol a San Joan (Alacant) en la SM “La Paz” (Av. De Benidorm s/n) i  el pròxim 22 de juliol en el Grao de Castelló al Centre Cultural de la Marina (Carrer de la Marina Espanyola s/n) a les 10 del matí.

Atès que la problemàtica és idèntica les jornades tindran el mateix contingut, recomanem l’assistència de totes les societats musicals, d’Alacant, Castelló i també a les de València, que assisteixin a alguna d’aquestes jornades donat el contingut, no solament en temes laborals i d’inspecció, sinó també per la informació que es donarà respecte al Registre de Centres Docents i últimes novetats de la Conselleria d’Educació sobre aquest tema, així com sobre el sempre controvertit tema de les compatibilitats de professors i directors en el cas que siguin funcionaris (músics o intèrprets i/o professors de primària o secundària).

Per poder obtenir més informació de l’esdeveniment es important registrar-se en la Plataforma de Gestió de les Societats Musicals.

Més informació:

Programa de la Jornada informativa

Compartir:

Últimas noticias

Categorías