Search
Close this search box.

Acord FSMCV-WASBE: Les Societats Musicals obtindran condicions especials per a adquirir entrades

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha arribat a un acord amb World Association for Symphonic Bands and Ensembles (WASBE) per a aplicar condicions especials al nostre col·lectiu de manera que les societats musicals siguen partícips de la pròxima conferència que tindrà lloc a Bunyol del 9 al 13 de juliol de 2019.

L’esdeveniment convertirà a la localitat valenciana en el punt de trobada internacional de directors, compositors, intèrprets, editors, docents i professionals de la música de banda que podran gaudir d’esdeveniments, concursos, conferències, concerts i taules redones amb participants de tot el món.

En aquesta conferència mundial bianual es donaran cita els més destacats experts en música de banda del món, per la qual cosa la FSMCV considera que serà de gran interés per a tot el col·lectiu de societats musicals. Durant quatre dies, la trobada de WASBE inclourà conferències i concerts, així com la possibilitat que el públic visite els estands de diferents empreses i entitats relacionades amb la música de vent.

Cal destacar que si bé moltes conferències es realitzaran en anglés, tot l’esdeveniment comptarà amb traducció simultània i servei d’intèrprets.

Acord FSMCV-WASBE

Les Societats Musicals interessades a acudir podran inscriure’s per un preu de 60€ obtenint dos passes a nom de la societat musical per a assistir a les jornades i concerts programats per WASBE. D’aquesta manera, dos representants de les Societats Musicals federades podran assistir a tots els actes programats al mateix preu que paga un soci de WASBE, però amb dues entrades. Per a realitzar la inscripció, les Societats Musicals interessades hauran d’enviar un correu electrònic a manager@wasbeconference2019.com amb la petició d’inscripció.

No solament els associats poden acudir a la conferència mundial de la WASBE; qualsevol persona amant de la música de banda pot registrar-se en la pàgina web per a assistir a tots els actes i conferències.

Bandes participants

A més de multitud d’esdeveniments, concursos, conferències, i taules redones, els assistents podran gaudir de les interpretacions de formacions bandístiques d’altíssim nivell vingudes de tot el món. Aquestes han sigut seleccionades pel comité organitzador de la conferència WASBE segons la presentació dels diferents projectes, la seua qualitat musical i l’interés que puga representar per a tots els seus associats i el públic en general. Entre les mateixes trobem a les següents:

– Northwestern State University (USA),
– Rovereto Wind Orchestra (Italy),
– Sydney Conservatorium of Music Wind Symphony (Austràlia),
– Toronto Youth Wind Orchestra (Canada),
– UMSC Villar del Arzobispo (Spain),
– University of North Florida Wind Symphony (USA),
– Associaçao Recreativa Musical Amigos de Branca (Portugal),
– Banda Simfònica Do Xertico (el Brasil).

Participaran com a bandes convidades les formacions de la Banda Simfònica de la Societat Musical L’Artística de Bunyol, la Banda Simfònica del Centre Instructiu Musical La Armónica de Bunyol, la Banda Municipal de València i la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

L’accés a tots els concerts és gratuït, i els/les congressistes tindran una zona especial reservada.

Més informació

Consulte tots els detalls de la conferència a http://wasbeconference2019.com

Documentació

Descarregar programa provisional de ponències i concerts [PDF]

Descarregar carta informativa acord FSMCV-WASBE [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías