Search
Close this search box.

La Diputació de València concedix una subvenció de 12.000 euros per al bicentenari de la Banda Primitiva de Llíria

La Banda Primitiva de Llíria ha rebut el suport de la Diputació de València per a la celebració de l’efemèride dels seus 200 anys d’història, després que la institució provincial haja aprovat una subvenció de 12.000 euros per a sufragar i donar suport a el projecte “Una il·lusió col·lectiva”.

Durant el mes de març passat, el president de la societat, José Luis Pérez Veses, va mantindre un encontre amb el president de la Diputació, Toni Gaspar. Durant esta reunió, els representants de la Banda Primitiva de Llíria van presentar la idea general del projecte que ara rep el suport de la Diputació de València i van aprofitar la visita per a fer-li entrega d’una insígnia d’or del Clarín.

No podem més que mostrar el nostre més sincer agraïment a la Diputació de València i al president Toni Gaspar que, des del primer moment, van demostrar el seu interés a posar el seu granet d’arena en una efemèride tan important com la nostra” ha reconegut el president de la societat. “El suport de les institucions a les societats musicals valencianes és crucial i és, a més, una mostra de la importància d’este moviment cultural a la nostra regió”.

El projecte “Una il·lusió col·lectiva” se centra en la creació d’una exposició multidisciplinària i la realització d’un documental audiovisual, que s’inaugurarà en el segon semestre de l’any.

Amb aquest suport, la Diputació de València se suma a altres entitats com la Generalitat València o l’empresa Power Electronics, que col·laboren estretament amb la celebració del bicentenari de la banda civil més antiga d’Espanya.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías