Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical Ontinyent homenatjarà a Enrique Alborch Tarrasó al Concert del Mig Any Fester 2018

L’Agrupació Musical d’Ontinyent ha elegit al compositor Enrique Alborch Tarrasó com a director convidat per al Concert del Mig Any Fester 2018. Aquest concert tindrà lloc el proper diumenge 18 de febrer a les 11:30 al Teatre Echegaray.

Alborch, nascut a Castelló de Rugat , dirigirà la primera part del concert, en la que s’interpretaran exclusivament peces seues. Les marxes mores “Alikh-Gasba” i “Ses Bayrak”, les cristianes “Sir Driu” i “Terra Nostra” i el pasdoble “Agrupats” seran les peces interpretades.

Cap destacar que Enrique Alborch va ser director titular de l’Agrupació Musical Ontinyent durant 7 anys i el passat 2017 va ser l’encarregat de dirigir la marxa mora “Chimo” a l’acte de l’Entrà de Bandes d’Ontinyent.

El concert és completarà amb música festera relacionada d’alguna manera o altra amb Ontinyent. Així, es podran escoltar els pasdobles “Semitas Propius” i “20 Anys d’Agrupació”, el primer de Jose Fco. Molina Perez, i el segon de Juan Daniel Jover, director de l’Agrupació.

També escoltarem la Marxa Mora “Madina Bilyana” de Xus Gandia, músic de la banda, i per a completar el repertori s’estrenaran tres peces dedicades a les nostres festes de les quals no coneixerem el nom fins el moment de la seua interpretació.

A més, aquest concert tindrà un caràcter molt emotiu ja que serà l’últim concert del director actual, Juan Daniel Jover Piqueres, al capdavant de l’Agrupació després de quatre anys.

Des de l’Agrupació Musical Ontinyent destaquen: “aquest és un concert que fem tots els anys, gràcies a la Societat de Festers, per això intentem innovar i estem molt satisfets de poder comptar amb Enrique Alborch Tarrasó, sols esperem tindre un teatre ple i que agrade al públic”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías