Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical Gayano Lluch de València triomfa a Eurodisney

Una expedició integrada per músics i familiars de l’Agrupació Musical Gayano Lluch de la ciutat de València, que durant aquest 2019 celebra el seu XXV aniversari, va visitar la setmana passada Eurodisney, on van oferir diverses actuacions de música de banda. El públic va gaudir amb la música valenciana; entre ells, nombrosos valencians que es trobaven allí de vacances i fins i tot fallers, que es van posar eufòrics en trobar-se a músics en el famós parc.

Com afirma el president de l’Associació, Enrique Vizcaíno “una vegada més els músics valencians hem posat el nostre art a la disposició del públic en general i hem aconseguit que la gent gaudisca de la nostra música. Una experiència molt plaent i que ha aconseguit fer més pinya entre la nostra gent”.

En l’actualitat a la seua Escola de Música reben formació al voltant de 200 persones de totes les edats amb l’objectiu d’incorporar-se a qualsevol de les formacions i conjunts instrumentals dels quals l’entitat disposa. A la seua escola destaca especialment el Jardí Musical, on comencen a gaudir de la música des dels 3 anys.

Entre les diferents activitats que desenvolupa la societat, destaca la Gayano Women’s Band, primera formació bandistica d’Espanya constituïda únicament per dones.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías