Search
Close this search box.

La Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” selecciona els 4 pasdobles que competiran al IV Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez

El jurat del IV Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez ja ha pres la decisió: Ramón Garcia i Soler –president–, Carlos Pellicer Andrés, Joan Enric Canet Todolí i Adrià Ronda Sampayo –director de l’Aranya–, juntament amb Francisco Martinez Espí, secretari sense veu ni vot, han seleccionat per unanimitat les quatre obres que seran interpretades per “l’Aranya” per tal de triar una guanyadora.

2019 Jurat Premi

Els pseudònims d’aquests pasdobles són: Novembre, Dianera, 2019 i 1911.

La decisió final del jurat per decidir-ne el guanyador serà el proper dia 15 de setembre a les 12 del matí al Cinema Odeon d’Albaida quan la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” interprete aquestos pasdobles.

El guanyador del primer premi s’endurà 1.500€ i el públic assistent també podrà votar pel premi Accèssit del públic valorat en 500€.

Les obres presentades són anònimes, en cap moment el jurat ha pogut saber qui són els autors de les composicions. Per aquest motiu se’ls exigia que posaren de nom a les seues composicions un pseudònim per mantenir-ne l’anonimat.

Cal recordar que el pasdoble guanyador del primer premi serà interpretat per l’Aranya el 7 d’octubre, dia de la patrona d’Albaida, en la baixada de la bandera que es realitza a la vesprada abans de la solemne processó a la Mare de Déu del Remei. Un acte important per a la Societat Musical on es reflecteix l’estima per la festa i per la música en un dia tan important per a molts albaidins i albaidines, i també per als músics de l’Aranya.

El Concurs de Composició es convoca bianualment; enguany es celebra la quarta edició. L’any 2013 va ser la primera edició.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías