Search
Close this search box.

Andrés Comas assumeix la presidència de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara

El dissabte, 22 de juny es va celebrar la junta general ordinària en la qual Fernando Faubell, fins ara president de l’AMSCA, va deixar pas a Comas.

Andrés Comas és músic i soci de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara des del mateix dia que va accedir a l’escola de música, amb 8 anys. Toca la trompa i ha format part activa de la junta directiva els darrers anys.

Andrés Comas Rubio serà, amb 22 anys, el nou president de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara després que Fernando Faubell, qui era el president des de 2015, fera un pas al costat. Faubell seguirà en la junta directiva junt a Andrés Comas.

Així doncs, el nou president ha dit que “comptem amb totes les persones membres de l’actual directiva i amb aquelles que s’hi vulguen sumar de noves per fer més gran la nostra societat“. L’associació ha començat recentment projectes nous amb l’objectiu de créixer i ampliar la seua base social.

Segons Comas: “des de demà mateix ens posarem a treballar amb molta il·lusió i les piles carregades al 100%“. En eixe sentit, per poder dur-ho endavant, també s’ha aprovat un increment en la quota de soci.

Per últim, Andrés ha volgut agrair el suport dels socis en la seua elecció.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías