Search
Close this search box.

L’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins (AETYB) obri termini per sol·licitar l’organització de les Trobades AEYTB 2019

Després del bon acolliment de les Trobades AETYB de 2015 i 2017 realitzades en nombroses ciutats espanyoles, l’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins reprén en 2019 la fórmula que permet als músics d’aquests instruments reunir-se en els anys impars en els quals no se celebra el Festival AETYB.

En 2019 es repetirà el sistema en el qual, qualsevol soci de AETYB pot sol·licitar albergar una Trobada, organitzant-lo en la data i lloc que considere oportú sempre que siga en territori espanyol i tinga interés per a la família de Tubes i Bombardins.

AETYB disposa d’una dotació pressupostària per a subvencionar i donar suport a l’organització de les trobades, que són completament gratuïtes per als assistents i que poden formar part d’esdeveniments de major envergadura com a Festivals, Cursos, etc.

Per a organitzar una Trobada AETYB, els organitzadors hauran d’enviar per e-mail a aetyb@aetyb.org el formulari de sol·licitud de Trobada AETYB 2019 degudament emplenat amb data límit el 30 d’abril de 2019.

Una vegada rebudes les sol·licituds, es procedirà a designar als organitzadors per a les Trobades AETYB 2019 i es publicarà en els mitjans de difusió de l’Associació.

Documentació

Descarrega les bases de l’organització de les Trobades AETYB 2019 [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías