Search
Close this search box.

L’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins (AETYB) convoca el Concurs de Composició 2019

Amb la finalitat de fomentar la creació i la promoció del repertori original per a Tuba i Bombardí creat a Espanya, l’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins convoca el Concurs de Composició AETYB 2019 per a compositors de nacionalitat espanyola o residents a Espanya, i al qual es poden presentar obres creades durant els anys 2018 i 2019.

El concurs s’ha dividit en tres categories: Ensemble Nivell Elemental, Recital Nivell Mitjà i Solista Nivell Superior, constituint-se un jurat diferent per a cadascuna d’elles.

Les obres premiades en el concurs seran posades a la disposició de l’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins, per a la seua distribució gratuïta entre els socis d’aquesta, des de la pàgina web de l’Associació www.aetyb.org

El lliurament de premis es realitzarà en el Congrés AETYB Màlaga 2020 i aquestes obres es programaran, en la mesura que siga possible, com a part dels concerts programats.

Inscripció

La inscripció al concurs romandrà oberta fins al 30 de setembre de 2019.

Per a això haurà d’emplenar-se el formulari online que es troba en el següent enllaç: https://goo.gl/forms/Keo113EaDUH4WDn53

La taxa d’inscripció al concurs, serà de 10 euros, que hauran d’ingressar-se en el compte de l’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins ES62 3152 2371 1127 2000 4578. Posteriorment, s’enviarà via email al correu aetyb@aetyb.org la documentació indicada en les bases.

Documentació

Descarrega les bases del concurs. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías