Search
Close this search box.

L’Associació Musical Verge de l’Ermitana celebra Santa Cecília

L’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola ha celebrat un any més la festivitat de Santa Cecília. Durant el mes de novembre la programació per honrar a la patrona de la música ha tingut vàries parades. I és que el dissabte 4 de novembre Carolina, Èlia i Andrea, amb el clarinet, Ana amb el saxo alt, Irene amb la flauta travessera i Rocío amb la trompeta es van incorporar a les files de la Banda de Música en una jornada festiva que va incloure la celebració de la Santa Misa a l’Església de Santa Maria i el posterior aperitiu a les instal·lacions del Centre Sociocultural.

Foto de los nuevos musicos

El dissabte 11 de novembre va ser el dia escollit perque els més menuts de l’Escola de Música gaudiren dels jocs dissenyats especialment per a ells, de nou a les instalacions del Centre Sociocultural.

I el colofó a la festivitat de Santa Cecília es va produir el dissabte 18 de novembre amb la celebració del concert i posterior sopar de l’Associació. El repertori del concert va estar format per les peces “Los Barbas” (pasdoble de concert), “Cavall de foc” (marxa mora), “Coliseum” (poema simfònic), “Nuestras bandas de música” (pasdoble), “Pilatus” (fantasia descriptiva) i “The blues Brothers revue” (recopilatori). I a més es va fer entrega d’un pin commemoratiu de 25 anys com a músic al director de la Banda de Música, Salvador García Sorlí, Salva, qui aquest any 2017 va complir 25 anys en la direcció artística i musical de la Banda.

pin a Salva

Cal recordar que l’última activitat musical de l’Associació será el pròxim dissabte 16 de desembre en el Palau de Congressos de Peníscola. A les 19h l’alumnat de l’escola de música Ciutat de Peníscola oferirà el Concert de Nadal dedicat al jazz.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías