Search
Close this search box.

Concert de la Unió Musical de Sax en honor a la patrona dels músics

La Societat Unió Musical i Artística de Sax celebra aquest dissabte la festivitat de Santa Cecília, patrona de tots els músics. I ho farà, com és tradició, amb un concert extraordinari al Teatre Municipal Cervantes de Sax, que tindrà lloc aquest dissabte 25 de novembre a les 17.30 h.

En aquest concert, en el qual es rebrà de forma oficial als nou músics que s’incorporen enguany a la banda, el director titular, José Antonio Antolín Polo, que s’estrena en la batuta d’aquest concert, ha triat una selecció de la millor música moderna i tradicional.

Arrancarà amb el pasdoble «Música i vins», seguit de «La vídua valenciana» i l’espectacular «Vents del Garbí». La segona part començarà amb una fantasia per a oboè i banda que correrà a càrrec de Pedro J. Herrero, i recordarà després una selecció de la sarsuela «La cançó de l’oblit». Per a acabar, els músics interpretaran una selecció del musical «Chess», que comptarà amb la veu d’Elena Galán.

Durant el concert es realitzarà el tradicional sorteig de regals de l’agrupació Santa Cecilia, i en acabar compartiran un sopar de germanor entre músics i simpatitzants.

Per a més informació podeu visitar la seua pàgina web: www.sumasax.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías