Search
Close this search box.

L’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra la festa en honor a Santa Cecília

Com tots els anys, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra la festa en honor a Santa Cecília, i que enguany tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de desembre. Activitats per als estudiants de l’escola de música, com el berenar i projecció d’una película per a tots els xiquets; activitats esportives per als músics de la banda; sense deixar a banda altres activitats com: sopars per als músics, cercavila i visita als nous músics, entre altres.

Destaca el concert del proper dissabte 2 de desembre que l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra en honor a Santa Cecília. Enguany presentarem “Una Nit de Musicals”, on interpretarem la música dels millors musicals de Broadway i contarem amb la veu dels alumnes de Cant de l’Escola de Música de Palma (professora Mavi Lorente). Serà a les 20:00h a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia.

La Banda Amics de la Música de Palma sota la dirección de Vicent Martí i Ferrer començarà amb l’obra Jesuschrist Superstar d’Andrew Lloyd Webber amb arranjament de Willy Hautvast, per a continuar amb El Rei Lleó d’Elton John/ Hanz Zimmer amb arranjament de Hans van der Heide ‎i, per a finalitzar la primera part, l’obra El Fantasma de l’Òpera d’Andrew Lloyd Webber, arranjament de Johan de Meij.

Ja per a la segona part la Banda Amics de la Música de Palma interpretarà West Side Story de Leonard Beinstein amb arranjament de WJ. Duthoit, continuant amb Los Miserables de A. Boubil/CM Schönberg amb arranjament de Marcel Peeters, i per a acabar el concert amb Abba Gold, arranjament de Ron Sebregts.

Documentació

Llibret de les festes en PDF

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías