Search
Close this search box.

Música i poesia a càrrec de Vicent Camps i SMUTF Trio

En el Botànic donem la benvinguda a desembre amb la proposta d’un recital poètic en l’Estufa Freda, un espai on gaudir de bona música i versos de grans poetes i poetesses envoltats de vegetació. Caurà la nit i amb ella deixarem la ment en blanc per a escoltar, amb la veu de Vicent Camps, les obres de Vicent Andrés Estellés, Ovidi Montllor, Marc Granell, Lluís Torres, Imma Máñez, Lluís Rueda, Manel Garcia Grau, Marisol González Felip, Vicent Nàcher Ferrero, Ramón Ramón, María Calvo, Àngels Gregori i Alba Fluixà.

Vicent Camps porta més de 25 anys recitant poesia, tant en valencià com en castellà, per a tots els públics. La seua veu ha quedat registrada en diversos treballs en CDs i vídeos culturals i comercials. Ha gravat treballs per a l’ONCE i treballat com a narrador de poemes simfònics al costat de bandes de música i orquestres. Ha editat un disc de poesia musicada al costat del guitarrista clàssic José Guerola, i ha publicat el llibre de poemes “Taller”.

El recital estarà acompanyat de la música de cambra del SMUTF TRIO, un conjunt de clarinet, piano i violí, pertanyent a la Societat Musical La Unió de Tres Forques, entitat musical que compleix enguany el seu 20 aniversari. Ha col·laborat amb la Junta d’Abastos en diferents actes culturals celebrats en el districte.

Dades de l’esdeveniment

DIA: 1 DESEMBRE 2017
ORGANITZA: Junta Municipal d’Abastos, Jardí Botànic, Gabinet de normalització lingüística de l’Ajuntament de València
PREU: Entrada gratuïta. No és necessària inscripció prèvia
LLOC: Estufa Freda. Botànic.
HORA: 19.00h.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías