Search
Close this search box.

L’Associació Música Jove de Benimaclet llança el projecte musical col·laboratiu “En connexió” per a 2018

L’Associació “Música Jove” es caracteritza per ser una Entitat Cultural innovadora i integradora des dels seus orígens col·laborant des de 1994 d’una forma activa i ininterrompuda amb diverses entitats com poden ser Escoles de Música, Conservatoris, Universitats, Col·legis, Associacions Culturals i Federacions, etc. del sector musical nacional i internacional.

Hem realitzat activitats musicals de tot tipus sent molt conscients de les nostres limitacions, i a una de les conclusions a les quals arribàrem en el seu moment és que hem de compartir les nostres experiències, resultats i resolució de problemes comuns i ajudar-nos uns a uns altres.

Aquest projecte que us presentem per segona ocasió, després del gran èxit de l’any passat i pel qual apostem fortament, permetrà ajudar-nos entre institucions i transmetre un missatge d’optimisme i educació conscient a tots els nivells educatius alumnat, famílies, públic, administració, societat…

Per a 2018 volem compartir amb qui li poguera interessar diversos projectes que realitzem des de fa diversos anys amb resultats molt optimistes. Totes les col·laboracions entre AMJ i l’Entitat interessada no són lucratives no havent d’abonar quantitat econòmica alguna entre aquestes. Òbviament hauran algunes xicotetes despeses que cada Entitat haurà de fer-se càrrec quedant totes les condicions reflectides en un “conveni de col·laboració” signat entre ambdues parts.

Rebudes la peticions la Junta Directiva de AMJ les analitzarà, seleccionarà i intentarà engegar.

El termini del límit de peticions serà el pròxim dia 28 de febrer de 2018.

Documentació

Descarrega les bases del projecte i el full d’inscripció [PDF].

Compartir:

Últimas noticias

Categorías