El president de la FSMCV intervé davant Les Corts amb motiu de la Llei de Responsabilitat Social de la Comunitat Valenciana

Pedro Rodríguez, president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), ha intervingut davant la comissió de Les Corts Valencianes arran de l’estudi que està duent a terme la institució al voltant de la Llei de Responsabilitat Social de la Comunitat Valenciana.

En la seua compareixença ha donat el punt de vista d’entitats que, com les Societats Musicals, poden veure’s afavorides per l’acció social de les empreses.

“Si volem que aquesta societat siga més justa i aquest tema arribe a ser compartit i comprès per àmplies capes de la població, la responsabilitat social no pot ser un tema sol de les grans empreses; és únicament arribant al teixit productiu de les micropimes com es garanteix que els temes que persegueix la Llei s’aconseguisquen de forma àmplia i arriben a tota la societat”, ha declarat.

Per a açò ha demanat que entitats sense ànim de lucre o entitats de l’anomenada economia social siguen les que canalitzen les primeres accions de tipus sociocultural que puguen exercir les pimes i micropimes del seu entorn més proper.

Compartir:

Últimas noticias

Feliç Dia del Voluntariat!

Més de 200.000 voluntàries i voluntaris donen vida a les nostres societats musicals. Una passió centenària, una generositat que es

Categorías