Search
Close this search box.

L’Associació Musical Verge de l’Ermitana prepara el seu concert benèfic anual a Peníscola enguany centrat al cinema

L’Associació Musical Verge de l’Ermitana ja està ultimant el concert benèfic que ofereix cada any durant el primer trimestre. Enguany la temàtica girarà entorn al sèptim art amb la interpretació de bandes sonores de pel·lícules com “Indiana Jones”, “Star Wars” o “Frozen” i “Harry Potter y la piedra filosofal” entre d’altres.

Els encarregats d’interpretar-les seran els músics de la Banda Juvenil de música i els de la Banda de Música d’aquesta associació, i el benefici de l’entrada serà donat a la fundació “Ambulancia del Deseo”.

Aquesta fundació és de recent creació a Espanya i se localitza a la ciutat de Múrcia, tot i que ofereix els desitjos a les persones que ho necessiten a tota Espanya. És a dir, que també se pot sol·licitar a les nostres comarques.

Entre els seus objectius estan humanitzar l’atenció mèdica i complir els desitjos de les persones malaltes que així ho demanen.

El concert serà el dissabte 30 de març a les 19h i durant el matí i vesprada l’ambulància de la fundació podrá ser visitada a l’exterior del Palau de Congressos de Peníscola, on tindrà lloc el concert. Els interesats podran preguntar personalment el seu funcionament al personal de la fundació.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías