Search
Close this search box.

L’Ateneu celebra el tradicional concert de Cap d’Any

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Cap d’Any el proper diumenge 7 de gener de 2018 a les 12.00h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina. Amb aquest concert, homenatge als socis de l’Ateneu, els músics i el seu director donaran la benvinguda al nou any de la forma que millor saben: fent música.

Concretament, per al primer concert del 2018, la Banda i el seu director titular José Miguel Fayos, presentaran i oferiran alguns dels Valsos i marxes més interpretats del repertori orquestral tradicional. Han elaborat un programa fonamentat en peces originals per a orquestra, transcrites per a Banda, on predominen els moviments de marxa i dansa, com el Vals, la Farandola o el Minuet, tot això sota el caràcter alegre i festiu que emana d’aquestes peces universals.

El programa constarà de dues parts: en un primer lloc, a la primera meitat del concert, la Banda interpretarà la Festive Overture de Shostakovich i L’Arlésienne, suite nº 2 de Bizet. Ja en la segona part començarà amb Florentiner Marsch de Fucik, tot seguit de Olas del Danubio d’Ivanovici, continuant amb la Marcha Turca de Las Ruinas de Atenas de Beethoven, i acabant amb un dels més famosos valsos del repertori vienés: Vals del Emperador de Johan Strauss (fill). Tot sota la direcció del mestre José Miguel Fayos.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías