Search
Close this search box.

L’Ateneu enceta les activitats en honor a la patrona Santa Cecília

Com tots els anys i una vegada passada la Fira, la Societat Ateneu Musical de Cocentaina es disposa a celebrar els actes en Honor a Santa Cecília, Patrona de la Música. Aquests actes, de caràcter esportiu, lúdic social i evidentment musical, començaran aquest diumenge dia 12 de novembre amb el  tradicional partidet Fusta-Metall tot seguit de l’esmorzar de germanor entre els participants i acompanyants músics, socis i amics. El mateix diumenge a les 18 h. i a la Sala d’Exposicions del Teular, oferirem un Concert de Cambra a càrrec dels Grups de Saxos i Clarinets de l’Ateneu.

El proper diumenge dia 19, i després de la Missa en honor a Santa Cecília que es celebrarà al Convent a les 9:30 h., i que enguany comptarà amb la participació del Grup de Metalls de l’Ateneu, tindrà lloc la tradicional Arreplegà dels nous músics que entren a la Banda, un dels actes més emotius d’aquesta celebració.

I finalment les activitats culminaran el dissabte 25 de novembre amb el Concert a càrrec de la Banda Jove i de la Banda de l’Ateneu. Serà al Teular a les 19 h. i en finalitzar celebrarem el també tradicional i esperat Sopar de Germanor.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías