Search
Close this search box.

L’Ateneu Musical de Cocentaina celebra el tradicional Concert de Cap d’Any el pròxim diumenge 6 de gener

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Cap d’Any el proper diumenge 6 de gener de 2019 a les 12.00h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.

Amb aquest concert, homenatge als socis de l’Ateneu, els músics i el seu director donaran la benvinguda al nou any de la forma que millor saben: fent música.

Concretament, per al primer concert del 2019, la Banda i el seu director titular José Miguel Fayos, presentaran i oferiran algunes obres de caràcter festiu i ceremonial i també, com no, ens transportaran a Viena de la mà d’alguns dels valsos i marxes més interpretats del repertori orquestral tradicional.

El programa constarà de dues parts: en un primer lloc, a la primera meitat del concert, la Banda interpretarà Danza Oriental de Josep M. Izquierdo, el Divertimento d’Oliver Waespi i Marines Heritage de Jef Penders. Ja en la segona part, aquesta començarà amb dues obres de Johan Strauss, la Marcha Persa i el vals Cuentos de los bosques de Viena. Continuant amb la marcha Attila de Julius Fucik, i acabant amb un dels més famosos valsos del repertori vienés: El bello Danubio Azul de Johan Strauss. Tot sota la direcció del mestre José Miguel Fayos.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías