Search
Close this search box.

Les bandes del Palmar i Poblats Marítims ofereixen els últims concerts de la campanya Cultura als Pobles 2019

La campanya “Cultura als pobles”, una iniciativa de l’Ajuntament de València que aposta per la descentralització de la cultura acostant l’oferta cultural de la ciutat als nuclis de població singulars, conclou el pròxim cap de setmana amb dues actuacions a càrrec de la Societat Instructiva Musical El Palmar i la Societat Musical Poblats Marítims. Totes dues formacions oferiran els seus concerts el dissabte 11 de maig.

La Plaça de la Demanà del Saler acollirà el dissabte a les 19 hores el concert de la Societat Instructiva Musical El Palmar que, dirigida per Jorge Peiró Marco, interpretarà Villena de Pascual Marquina, Novelda de J. Molina, Pompeya d’Hugo Chinesta, La gran vía de Chueca/Valverde, Primavera d’Antonio Gisbert, Moment for Morricone de E. Morricone, Concerto d’amore de Jacob de Haan i Valencia de Padilla.

Mitja hora més tard, a les 19:30h, al carrer L’Eliana de Benifaraig actuarà la Societat Musical Poblats Marítims. Sota la batuta de Víctor Soria Urios oferirà un programa integrat pel pasdoble La Cañada de Rafael Talens, Rapsodia Valenciana de Manuel Penella, Centenari de la SAM Picassent de F. Morató Soldevilla, Into the storm de Robert Smith, Frenesí d’Alberto Domínguez, Cachito-cachito de C. Velázquez i R. Hernández, Amapola de José Mª Lacalle i València de Padilla.

En aquesta edició han participat la Societat Musical Barri de Malilla, Unión Musical Santa Cecilia de Castellar-Oliveral, Societat Musical dels Orriols, Societat Instructiva Musical El Palmar i Societat Musical Poblats Marítims.

CULTURA ALS POBLES GENERICO

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías