Search
Close this search box.

Les societats musicals votaran demà la nova presidència de la FSMCV

Demà dissabte 11 de maig, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) celebrarà en el Teatre municipal de Pego la seua primera Assemblea General de 2019, en la qual representants de les 553 societats musicals de la Comunitat Valenciana votaran la ratificació dels nous nomenaments de membres de la Junta Directiva de la FSMCV, entre els quals s’establirà la nova presidència d’aquesta entitat.

Com és sabut, aquesta situació ve motivada per la voluntat de Pedro Rodríguez de deixar la presidència de la FSMCV després de la seua incorporació a l’àmbit polític, on exercirà com a senador independent en el grup del PSOE. D’aquesta manera, i seguint els procediments establits en els estatuts de la Federació, seran les societats musicals les que ratifiquen la composició de la nova junta directiva de l’entitat per a la present legislatura, a proposta del Consell Intercomarcal.

Així mateix, en aquesta primera assemblea anual que organitza la FSMCV en col·laboració amb l’Agrupació Musical de Pego i l’Ajuntament d’aquest municipi, s’aprovaran altres aspectes de funcionament de l’entitat, com el balanç de gestió i econòmic de la FSMCV en 2018.

Durant la jornada assembleària, també se sotmetran a aprovació assumptes com l’aprovació de l’ingrés de la FSMCV en la Societat per a l’Educació Musical de l’Estat Espanyol (SEM-EE); en la Unió d’Escoles de Música i Dansa (UEMyD); i en la The World Association for Symphonic Bands and Ensembles (WASBE).

Desfilada de les 17 bandes de la Marina Alta i paella gegant d’Arròs La Fallera

En el marc de l’Assemblea, a partir de les 12.30h més de 650 músics de 17 societats musicals de la comarca de la Marina Alta realitzaran una desfilada per alguns dels principals carrers de Pego.

Participaran les bandes de la Unió Musical de Beniarbeig, Agrupació Musical el Siguili, Agrupació Musical la Rectoria, Societat Lírica Musical de Benissa, Unió Musical la Primitiva, Agrupació Artística Musical de Dénia, Associació Musical el Verger, Unió Musical de Gata de Gorgos, Grup Instrumental de Jesús Pobre, Unió Musical d’Ondara, Agrupació Musical de Parcent, Centre Artístic Musical de Pedreguer, Agrupació Musical de Pego, Agrupació Musical Cultural de Teulada, Centre Artístic Musical de Xàbia, Associació Musical Xalonense i Espai Música Jove López Cabrera del Verger.

El recorregut començarà pel carrer de la Pau i seguirà per l’Avinguda d’Alacant, Plaça del Mercat, carrer Poeta Llorente, carrer Major, Plaça de l’Ajuntament, carrer Mayorazgo Cendra, carrer Sant Agustí i acabarà al carrer Pla de la Font.

A més, Arroz La Fallera, que enguany col·labora amb la campanya de “Activitats Comarcals” de la FSMCV, cuinarà una paella gegant de la qual podran gaudir tant el públic assistent com els músics participants en la desfilada. Sota el lema “La Fallera, música en el teu plat”, l’empresa valenciana d’alimentació durà a terme aquesta acció de patrocini cultural que unirà la cultura musical i la gastronomia valenciana.

Documentació

Descarrega l’ordre del dia de l’Assemblea General. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías