Search
Close this search box.

La Banda Juvenil Comarcal de la Canal de Navarrés oferirà un concert el dissabte 20 de juliol

Aquest dissabte 20 de juliol pel matí la Casa de la Música de la Societat Foment Musical de Navarrés acollirà el concert que ha preparat la recent formació de la Banda Juvenil Comarcal de la Canal de Navarrés i que conclourà les diferents trobades que han dut a terme els seus joves components a Xella, Enguera i Navarrés.

L’acte començarà amb una desfilada pels carrers de la localitat valenciana a les 11.00 hores des de l’Ajuntament de Navarrés. Seguidament, a partir de les 11.30 hores, el públic assistent podrà gaudir del concert que dirigirà Iván Argente.

Els integrants de la formació bandística juvenil rebran un diploma que certifica la seua participació. A continuació es desplaçaran tots junts per a la celebració d’un dinar de germanor.

La jornada finalitzarà amb les activitats previstes per a tota la vesprada, les quals donaran per conclosa la creació de la Banda Juvenil Comarcal.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías