Search
Close this search box.

La Unión Musical de Villar prepara la seua participació en el Certamen Internacional de València després del seu èxit en la WASBE

La banda simfònica Unión Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo (Els Serrans), afronta l’última setmana de treball de cara a la seua participació en el Certamen internacional de Bandes de Música Ciutat de València després de l’èxit del concert oferit dissabte passat a Bunyol en el Congrés Internacional de Música de Vent WASBE.

Un concert que va incloure diverses estrenes a Europa i que va comptar amb la participació com a convidats del director britànic Tim Reynish, el director i compositor japonés Ito Yasuhide i el quartet Barcelona Clarinet Players.

El programa triat per Luis Serrano per a aquest esdeveniment internacional va ser molt valorat pel públic, entre el qual es trobaven nombrosos directors i compositors de tot el món, que van elogiar la interpretació de la banda de Villar en el Palau de la Música de Bunyol.

Luis Serrano Alarcón es mostrava molt satisfet amb el resultat i amb les crítiques rebudes: “han sigut molts els compositors i directors que m’han felicitat pel programa del concert, que ha sigut un dels millors de la WASBE segons molts dels comentaris que he rebut. En aquest sentit, vull agrair la participació dels directors Tim Reynish i Ito Yasuhide i els membres de Barcelona Clarinet Players, que sens dubte han contribuït al fet que aquest concert fóra excepcional. L’experiència ha sigut molt gratificant tant per a mi com director com per als músics i estem molt motivats per a oferir també una gran actuació en el Certamen Internacional de València”.

Aquest dissabte 20 de juliol a les 17 hores la banda prendrà part en la secció primera del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València que enguany se celebra en Les Arts. Després del pasdoble de presentació Goya de Julián Palanca, la banda interpretarà l’obra obligada La rosa del desierto, del compositor valencià Martínez Gallego, i la Simfonia número 2 Voices, del nord-americà James M. Stephenson.

Al costat dels músics de Villar participaran en aquesta categoria la Harmonieorkest Vooruit de harelbeke (Bèlgica) i la Societat Musical La Paz de Sant Joan d’Alacant.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías