Search
Close this search box.

La banda de Sant Isidre actua este diumenge al Mercat de Colón de València

L’Agrupació Musical Sant Isidre oferirà un concert el pròxim diumenge 17 de desembre a les 12h al Mercat de Colón de València, dins del cicle Música al carrer que organitza la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de Valencia (COSOMUVAL) amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i el Palau de la Música.

Baix la direcció de Rafael Lasso Gómez-Zurdo interpretarà Rotllo i canya de José García, Fandango Fantasy de Hans v.d. Heide, La máscara del zorro de James Horner (Arr. John Moss), Concerto d’amore de Jacob de Haan, Coliseum d’Hugo Chinesta, El caracol Mifasol de Ferrer Ferran, 4 nadalenques, un arranjament de Pablo Sánchez Torrella i, per a tancar el concert, l’Himne Regional de José Serrano.

Historial Agrupació Musical Sant Isidre

L’Agrupació Musical Sant Isidre deu el seu origen a la unió de dos Societats independents, la Societat Musical Senabre i l’Agrupació Musical Carters de València. Era l’any 1994. Donat el gran nombre de formacions musicals que hi havia en la zona, uns anys més tard, estes dos Agrupacions veïnes i amigues, van decidir unir-se per a formar una sola.

Com els ocorre a la majoria de les Societats de la ciutat de València, els problemes per a establir una seu on poder assajar eren continus. Per això, l’any 2006 es veu obligada a traslladar-se al Carrer Nicolau Primitiu Gómez Serrano NÚM. 14, en el Barri de Sant Isidre de València, on hui roman. En aquell moment es pren la iniciativa de canviar el nom de l’Agrupació pel qual hui té. Des d’aquell dia, ha aconseguit crear una escola de música formada per més de 80 alumnes entre xiquets i adults, on s’imparteixen classes de solfeig i instruments de vent i percussió, tot això amb la col·laboració d’un gran equip de professors titulats i del seu Director, D. Rafael Lasso Gómez-Zurdo.

En l’actualitat, a pesar de ser una activitat nova en el Barri, esta Agrupació compta amb una Banda Juvenil formada per 20 alumnes i una modesta Banda amb 35 músics titulars.

Al llarg de l’any, l’Agrupació Musical Sant Isidre oferix una multitud d’activitats, concerts, intercanvis musicals, mostres i audicions. Des de l’any 1994 participa activament en els concerts que promouen la Diputació i l’excel·lentíssim Ajuntament de València i forma part de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. És una escola d’educands subvencionada per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. A tot açò, cal afegir les seues intervencions en festes patronals i populars de la província de València, així com en cercaviles, processons, desfilades i festes de Moros i Cristians.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías