Search
Close this search box.

L’Orquestra José Perpinyà de Segorbe estrena sis obres per a corda guanyadores del 4t Concurs Internacional de Composició Música Jove

El pròxim diumenge 17 de desembre a les 12:30 hores l’Orquestra José Perpinyà de la Societat Musical de Segorbe que dirigeix Daniel Gómez Asensio estrenarà, en el marc del seu concert de Nadal, les sis obres per a corda guanyadores del 4t Concurs Internacional de Composició Música Jove que organitza la Associació Música Jove de València.

Sis són els compositors dels quals s’escoltaran aquestes sis estrenes en la primera part del concert: Elías Ibáñez Lax (Iecla, Múrcia), Frank Cogollos Martínez (Sant Antoni, Eivissa), Adrián Camilo Ramírez Méndez (Madrid, Colòmbia), Matteo Nahun (Gènova, Itàlia), Sara Galiana Sola (València) i Miguel Óscar Musso Buendía (Huétor Vega, Granada).

El concert, que se celebrarà a l’Auditori Salvador Seguí, s’iniciarà amb la interpretació de les obres guanyadores de la categoria d’Orquestra Infantil: Lullaby for Bianca d’Adrián Camilo Ramírez Méndez (tercer premi), De puntetes de Frank Cogollos Martínez (segon premi) i Marcher entre els cordes (primer premi) d’Elías Ibáñez Lax.

En la categoria d’Orquestra Juvenil s’interpretaran El conjuro de las meigas de Miguel Óscar Musso Buendía (tercer premi), The beginning de Sara Galiana Sola (segon premi) i Metamorfosi de Matteo Nahun (primer premi).

Durant el concert, que serà gravat per Ars Studios, es lliuraran els premis als autors que han confirmat la seua assistència a l’esdeveniment.

Després del descans, l’Orquestra José Perpinyà interpretarà el Concert en re menor per a oboè de Benedetto Marcello (amb la intervenció com a solista de Carlos Ramos Castro), Memory del musical Cats de A. Lloyd Webber, My fair lady de Frederick Loewe, Adeste Fideles (arranjament de Gómez Asensio) i All I need for Christmas is you, d’H. Garden.

A la quarta convocatòria del Concurs Internacional de Composició Música Jove es van presentar un total de 68 obres de 45 compositors (42 homes i 3 dones), procedents de 5 països: Espanya, Colòmbia, Itàlia, Portugal i Brasil. Com a curiositat, la província espanyola de la qual procedeixen més obres és València (15), seguida d’Alacant (4) i Albacete (3).

Les obres premiades en les categories de vent es van estrenar el passat 25 de novembre per la la banda de música de la Societat Musical La Pau de Setaigües dirigida per Borja Martínez Alegre.

El jurat d’aquesta edició va estar compost pels compositors José Alberto Pina Picazo, Carlos Pellicer Andrés i Teo Aparicio Barberán.

La Associació Música Jove ultima ja les bases de la cinquena convocatòria, que es faran públiques pròximament.

Associació Música Jove

L’Associació Música Jove (AMJ) de Benimaclet (València) és una entitat no lucrativa fundada al juny de 1994 que engloba tres grans activitats: la docent (Taller de Música Jove), la interpretativa (Orquestra, Cor i Banda Música Jove) i la divulgativa (el Mini Auditori). Activitats realitzades setmanalment per les més de cinc-centes persones entre socis, alumnat i professorat que formen AMJ.

La AMJ pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Centres Autoritzats (FECEMAC), la Xarxa Espanyola d’Escoles de Música (REEM)i la European Modern Music Network (EMMEN).

Més informació:

www.musicajove.net
concursodecomposicion.musicajove.net

Programa

Descarregar programa en PDF

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías