Search
Close this search box.

La Banda Simfònica de la Lira Castellonera oferirà un Concert Commemoratiu pel 9 d’octubre

Vilanova de Castelló acollirà aquest cap de setmana el concert commemoratiu que la Lira Castellonera ha preparat pel 9 d’octubre dins de la campanya “Retrobem la nostra música”.

Concretament, el dissabte 14 d’octubre a les 19:30h a l’Auditori Municipal REX de Vilanova de Castelló la Banda Simfònica de la localitat dirigida per la seua directora, Beatriz Fernández Aucejo, interpretarà una selecció de peces de compositors valencians com ara José Manuel Izquierdo, José Serrano o Francisco Valor Llorens.

La Lira ha volgut retre homenatge a un dels instruments més característics de la tradició musical valenciana i que acompanya a moltes festes de carrer: la dolçaina. És per això que la segona part del concert comptarà amb la participació dels dolçainers de la “Colla Mal Passet” de Concentaina, una entitat musical fundada el 1999 i que té com a cap de colla al dolçainer Hipòlit Agulló, i com a director del grup el músic i compositor contestà, Francisco Valor.

Podeu descarregar el programa ací.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías