Search
Close this search box.

Les Bandes Juvenil i Simfònica de la Societat Musical de San Antonio de Benagéber protagonitzen el concert de Nadal

Com a fruit del treball del trimestre amb els membres de les Bandes Juvenil i Simfònica de la Societat i de cara als actes nadalencs, com són la tradicional encesa de l’arbre de Nadal de la Plaça de l’Ajuntament de San Antonio de Benagéber, el Concert de Nadal o la Cavalcada de Reis, les formacions de la Societat Musical de San Antonio de Benagéber ultimen els detalls per a mostrar al públic la seua millor versió.

La Banda Juvenil ha preparat obres dinàmiques que han gaudit en la gran pantalla com a Piratas del Caribe, o amb un contingut simfònic com La Misión o Excalibur, per a acabar amb un Popurri de set nadales populars. La Banda Simfònica, al mateix temps, ha assajat el repertori del Concert de Nadal amb igual il·lusió i unes expectatives musicals més intenses amb obres com el complex Concerto d’ Amore de Jacob de Hann o l’homenatge a Sinatra en Concert, amb les més representatives obres del crooner nord-americà, per a acabar amb una peça difícil però imprescindible en aquestes festes com és la Marcha Radetzky, la qual esperem el públic seguisca amb entusiasme el seu ritme a palmes, com a colofó del concert de l’any que més il·lusió atresora per realitzar-se en la proximitat de les festes més entranyables per a xiquets, joves i adults.

El concert es durà a terme el dia 22 de desembre de 2018 a les 17.00 hrs, a l’Auditori del Mercat Municipal de San Antonio de Benagéber amb entrada lliure i gratuïta. La SM aprofita per a desitjar unes Bones festes.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías