Search
Close this search box.

Les 14 societats musicals de la Foia de Castalla-Alt Vinalopó elegeixen Vicent Galvany com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca La Foia de Castalla-Alt Vinalopó han celebrat eleccions i han votat com a nou president comarcal a Vicent Galvany.

Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Vicent Galvany ha sigut elegit pel 100% dels vots a favor en les eleccions celebrades en l’última assemblea comarcal en la qual van participar 12 de les 14 societats musicals que hi ha a la comarca. Galvany és soci i músic de la Societat Musical Santa Cecília del Camp de Mirra des de 2006, on a més exerceix el càrrec de secretari des dels últims 7 anys. També és soci de la Unió Musical Biarense.

Vicent Galvany

Vicent Galvany elegit president comarcal de la Foia de Castalla-Alt Vinalopó

El meu objectiu com a president comarcal és continuar el treball dels últims quatre anys. Principalment, vull donar a conéixer el treball de la FSMCV a les societats musicals de la comarca així com traslladar els seus problemes i necessitats a la direcció de la Federació. A més, una altra de les finalitats serà intentar mediar en els conflictes de les societats musicals i fomentar el treball amb altres associacions, institucions públiques com a Ajuntaments o centres educatius, etc.”, ha declarat el nou president comarcal de la Foia de Castalla-Alt Vinalopó.

Actualment, La Foia de Castalla-Alt Vinalopó compta amb 14 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías