Search
Close this search box.

Buñol posarà a la venda a partir del pròxim dimecres les entrades per al seu espectacular concerte ‘Mano a mano’ del pròxim 19 d’agost

L’Ajuntament de Buñol i les dues societats musicals locals, el CIM “L’Harmònica” i la SM “L’Artística”, posaran a la venda a partir del pròxim dimecres, 9 d’agost, les entrades per a l’extraordinari i esperat concerte ‘Mano a mano’ que totes dues formacions protagonitzaran a l’auditori a l’aire lliure del “Paseo de San Luís el pròxim 19 d’agost.

Les entrades anticipades eixiran a la venda amb un preu de 15 euros, 3 menys del que costaran en taquilla; i podran adquirir-se, o bé contactant amb totes dues societats musicals, o bé físicament a Buñol durant diversos dies en un horari preestablit.

Bunyol, 3 d’agost de 2023. Dimecres que ve, 9 d’agost, es posaran a la venda les entrades per a l’extraordinari i esperat concerte ‘Mano a mano’ que les dues societats musicals de Bunyol, el Centre Instructiu Musical “La Armónica” i la Societat Musical “La Artística”, oferiran a l’auditori a l’aire lliure del Paseo de San Luís a partir de les 22,30 hores del pròxim 19 d’agost.

Les entrades anticipades eixiran a la venda amb un preu de 15 euros, 3 menys que costaran en taquilla; i podran adquirir-se, o bé contactant amb totes dues societats musicals, o bé físicament durant diversos dies en un horari predeterminat. Concretament, les entrades podran reservar-se fins a les 14,00 hores del dia 18 d’agost escrivint als següents correus electrònics: Sociedad@laartistica.org o Sociedad@cimlaarmonica.es. A més, s’ha establit un horari per a poder realitzar la compra físicament de les entrades els dies 9, 11, 16 i 18 d’agost a la Sala El Mercat de la localitat, en horari de 19,00 a 21,00 hores, amb una limitació d’un màxim de deu entrades per persona.

La banda simfònica del CIM “La Armónica”, dirigida per Saül Gómez, serà la primera a actuar enguany amb un programa titulat “Cantos” que s’iniciarà amb el Concierto para Orquesta, de Béla Bartók, amb transcripció per a banda de Simon Scheiwiller; i es tancarà amb la Primera Sinfonía, Stones and sea, del propi Saül Gómez.

Per part seua, la SM “La Artística” serà la segona a actuar conduïda per Mario Ortuño i posarà en faristol sota el títol de “Veus del demà” un programa que s’iniciarà amb l’obra per encàrrec Arlequín, de Ernesto Aurignac; continuarà amb Taxi, de Enrique Hernandis; per a tancar el concert amb Second Symphony ‘Voices’, de James Stephenson.

La vetlada es donarà per conclosa amb la interpretació del Himno a Buñol, de Manuel Chillida i Guzmán Cárcel, que serà dirigida pel President d’Honor d’enguany, el músic i director nascut en Brunssum (Països Baixos), Björn Bus, que actualment dirigeix el certamen internacional World Music Contest de Kerkrade.

L’alcaldessa i responsable de l’àrea de Bandes de Música de l’Ajuntament de Bunyol, Virginia Sanz, ha recordat que el concert “Mano a mano” és “una de les principals festes del poble; una celebració, una festa en si que ens fa grans; i que cap aficionat a la bona música de banda s’hauria de perdre”.

La programació del 47 concerte “Mano a mano” de Bunyol així com més detalls sobre totes dues formacions musicals protagonistes o els seus directors pot consultar-se en la pàgina web conciertomanoamano.es.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías