Search
Close this search box.

Carlos Sancho Cantus serà el nou director de la banda de la SM Santa Cecília de Fortaleny

Després d’un difícil procés de selecció, la Junta Directiva de la Societat Musical Santa Cecília de Fortaleny ha seleccionat Carlos Sancho Cantus d’entre els més de 150 directors que van presentar el currículum per ocupar el càrrec vacant de director de la banda de la societat.

Carlos Sanchho Cantus és natural de Tavernes de la Valldigna i membre de la Societat Instructiva Unió Musical des dels 7 anys. És titulat superior en Trompeta pel Conservatori Superior de Música de Castelló, llicenciat en Història i Ciències de la Música per la Universidad de la Rioja i actualment cursa l’últim any  de Direcció d’Orquestra i Cor al Conservatori Superior de Música de València.

Carlos Sancho té una engruixada experiència en els camps de la interpretació i la direcció. Com a trompetista, ha sigut membre de destacades agrupacions com la “Junger Künstler Orchestra” en Bayreuth, i com a director convidat ha dirigit nombroses agrupacions entre les quals podem destacar la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes de la Valldigna.

A octubre de 2016 va resultar guanyador del “Lifelong Learning Course & Contest”, concurs de Direcció realitzat en la ciutat italiana de Mezzocorona que li atorga el dret a participar el pròxim mes de juliol al Concurs de Direcció que es celebra cada 4 anys a les olimpiades mundials de la música WMC de Kerkrade (Holanda).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías