Search
Close this search box.

Les Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida posen en marxa la seua pròpia banda

L’Escola de Música de la Vall d’Albaida compta des de fa unes setmanes amb una nova eina que permetrà als alumnes disfrutar, encara més si cap, de la música i dels seus instruments. Es tracta de la Banda de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida, una formació posada en marxa recentment formada pels alumnes més destacats de l’escola.

I encara que és de recent creació, la formació bandística ja ha començat els assaigs amb molta il·lusió. El 21 de gener els membres d’aquesta jove, en tots els sentits, agrupació musical realitzaven el seu primer assaig junts.

Precisament, la Banda de les Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida pretén convertir-se en una via i una oportunitat per als alumnes de compartir experiències, relacionar-se i sobre tot, aprofundir en la música, l’aprenentatge i en el treball dels diversos estils musicals des de la formació de la banda.

En este projecte estan involucrats els professors de l’Escola de Música Alejandro Perales, Juan Pellicer i Marcos Úbeda. La direcció de la banda estarà compartida enguany per Marcos i Alejandro, que treballaran junts els assaigs.

La intenció del professorat és començar amb dos assajos al mes, amb la finalitat de treballar obres per a un concert. Tots els professors vinculats al projecte, amb el recolzament de l’escola, es mostren entusiasmats per aquest començament. La possibilitat d’un intercanvi musical amb altres bandes joves o d’una trobada musical d’un cap de setmana són algunes de les idees que s’estan barallant i que podrien dur-se a terme.

El repertori que esta jove banda puga preparar per a un pròxim concert es manté com una incògnita, però des de l’escola de música asseguren que la diversitat d’estils i la curosa selecció d’obres faran que el públic que les escolte no dubte en tornar a cadascuna de les actuacions amb les que de ben segur ens delectaran molt prompte.

La Xarxa d’Escoles de Música de la Vall d’Albaida està integrada per les escoles de les societats musicals Unió Musical Ràfol de Salem, Unió Musical d’Atzeneta d’Albaida, Lira Musical de Salem, Societat Musical de Benicolet, Agrupació Musical Vernissa de Llocnou de Sant Jeroni, Unió Musical de  Montitxelvo, Agrupació Musical d’Alfauir, Lira Musical de Quatretonda, Societat Musical Beniatjarense de Beniatjar, Unió Artístico Musical de Fontanars dels Alforins i Unió Musical La Raboseta d’Otos.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías