Search
Close this search box.

Concert de la Banda Juvenil de l’Artística Manisense

El pròxim dissabte 11 de març, la Banda Juvenil actuarà a l’Auditori Germanies de Manises. Un concert molt especial, ja que és la primera vegada que l’agrupació juvenil de L’Artística Manisense actua a l’auditori des d’abans de la pandèmia.

La banda, baix la direcció de Jesús Jareño, interpretarà el pasdoble Educandos de Benejúzar, de José Aparicio; Stratosphere, d’Otto Schwarz; Da Vinci, de Felipe Vicente Manresa; Roma Invicta, de Raül Doménech Rubio; An American Elegy, de Frank Ticheli; i Virginia, de Jacob de Haan.

A més, donarem la benvinguda als nous músics i músiques que passen a formar part de la Banda Juvenil. A les 19:00 hores, a l’Auditori Germanies de Manises: entrada lliure i gratuïta.

Don Giovanni en l’Artística Manisense

El pròxim diumenge 12 de març, vine a L’Artística Manisense i disfruta de l’ópera Don Giovanni, dins de la Marató Mozart que ha organitzat el Palau de les Arts.

L’Espai Musical de L’Artística Manisense oferirà una transmissió en directede la funció de Don Giovanni del diumenge 12 de març, a les 18:30 hores. Una oportunitat per a gaudir d’un espectacle d’òpera, amb una producció i un repartiment de primer nivell internacional.

Entrada lliure i gratuïta fins a completar l’aforament .

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías