Search
Close this search box.

Concert de la SIUM de Tavernes de la Valldigna a la platja

El 20 d’agost a les 22:30 en la Capella oberta de la platja de Tavernes, com és habitual des de fa uns anys, la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna celebrarà un concert extraordinari d’estiu dirigit per Rafael M. Garrigós García.

Es tracta d’un concert temàtic, amb títol “De reis i reines”, i s’interpretaran obres i arranjaments per a banda de música i melodies utilitzades, inspirades o compostes per a reis i reines al llarg de la història, sent el nexe comú entre quasi totes les obres del concert el rei anglés Enric V, que regnà entre 1413 i 1422.

En el concert podrà escoltar-se la famosa marxa número 1 de la Suite “Pompa i Circunstancia” d’Elgar, els tres moviments de l’espectacular “The Kings Go Forth” d’Edward Gregson, l’arranjament per a banda de Johan de Meij de la música de Soren Hyldgaard per a la pel·lícula d’animació “Till Eulenspiegel”, l’obra de Johan de Meij basada en la premiada banda sonora composta per Patrick Doyle per a la pel·lícula Henry V, i l’arranjament de música del grup de rock Queen del compositor i director portugués Carlos Marques.


Programa “De Reis i Reines”

Primera part: Pompa y circunstancia (Marcha No. 1), Edward Elgar. The Kings Go Forth, Edward Gregson.

Segona part: The king’s March, Soren Hyldgaard/ Johan de Meij. Henry V, Patrick Doyle/ Johan de Meij. God Save the Queen, Queen/ Carlos Marques.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías