Concert de Primavera de la Banda d’Educands de la Unió Musical de Sax

Titulat «La luz del amanecer» tindrà lloc dissabte que ve 25 de març a les 12:00h en el local social amb entrada lliure.

La banda d’educands de la Unió Musical i Artística de Sax realitzarà un concert de primavera que posarà punt i final a l’activitat lectiva d’aquest segon trimestre. Serà dissabte que ve 25 de març de 2023 a la 12.00 hores en el saló d’assajos «Roberto Trinidad» del local social de l’entitat saixenca amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

El seu director titular, Daniel Antolín Compañ, ha titulat aquest concert «La luz del amanecer» perquè és el títol d’una de les obres del concert i d’alguna forma, fa referència a la temàtica de la resta de peces, totes elles relacionades amb la màgia de la naturalesa, el místic, el ressorgir de la vida i de les civilitzacions.

Durant el concert es podran escoltar bandas sonoras com El círculo de la vida o Frozen, peces de banda juvenil com El Dragón Rojo o La luz del amanecer y un repertori d’aventura com Roma Invicta.

Per a més informació, poden visitar la nostra pàgina web: www.unionmusicalsax.es

Gabinet de Comunicació

Unión Musical y Artística de Sax

Compartir:

Últimas noticias

Feliç Dia del Voluntariat!

Més de 200.000 voluntàries i voluntaris donen vida a les nostres societats musicals. Una passió centenària, una generositat que es

Categorías