Search
Close this search box.

Concert de Primavera de la Banda d’Educands de la Unió Musical de Sax

Titulat «La luz del amanecer» tindrà lloc dissabte que ve 25 de març a les 12:00h en el local social amb entrada lliure.

La banda d’educands de la Unió Musical i Artística de Sax realitzarà un concert de primavera que posarà punt i final a l’activitat lectiva d’aquest segon trimestre. Serà dissabte que ve 25 de març de 2023 a la 12.00 hores en el saló d’assajos «Roberto Trinidad» del local social de l’entitat saixenca amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

El seu director titular, Daniel Antolín Compañ, ha titulat aquest concert «La luz del amanecer» perquè és el títol d’una de les obres del concert i d’alguna forma, fa referència a la temàtica de la resta de peces, totes elles relacionades amb la màgia de la naturalesa, el místic, el ressorgir de la vida i de les civilitzacions.

Durant el concert es podran escoltar bandas sonoras com El círculo de la vida o Frozen, peces de banda juvenil com El Dragón Rojo o La luz del amanecer y un repertori d’aventura com Roma Invicta.

Per a més informació, poden visitar la nostra pàgina web: www.unionmusicalsax.es

Gabinet de Comunicació

Unión Musical y Artística de Sax

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías