Search
Close this search box.

Concert d’intercanvi musical de l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia i la Societat Unió Musical de Simat de la Valldigna

El proper dissabte 15 de juliol, L’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia hi ha organitzat un concert d’intercanvi que formarà part de la XIV Edició del programa d’intercanvis musicals. Aquest intercanvi comptarà amb la participació de L’Associació Amics de la Música de Palma i la Societat Unió Musical de Simat de la Valldigna. L’intercanvi tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia a les 20 hores.

La Societat Unió Musical de Simat de la Valldigna estarà sota la direcció de Jorge Antonio Colom Muñoz. Les obres que s’interpretaran seran: el pasdoble El Relicario de Jose Padilla, l’obra Donde vuelan los halcones negros de Robert Smith, continuant amb African Symphony de Van McCoy i per a finalitzar amb el pasdoble El Tio Alberolo de Ferran Ferran.

Per l’altra banda, l’Associació Amics de la Música de Palma sota la direcció de Vicent Martí i Ferrer interpretaran les següents obres: el pasdoble La Xica de Saül Gomez Soler, l’obra Alvamar Overture de James Barnes i per a finalitzar l’obra Coliseum d’Hugo Chinesta.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías