Search
Close this search box.

Concert Primavera de la Jove i Orquestra Simfònica Lira Saguntina

Organitzat per l’Ajuntament de Sagunt i la Societat Musical Lira Saguntina, la Jove Orquestra i l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina realitzarà un concert dissabte que ve 20 de maig a l’Auditori Joaquín Rodrigo a les 19h. Amb entrada lliure fins a completar aforament.

Aquest concert uneix en l’escenari als joves músics de la Jove Orquestra als més veterans de l’Orquestra Simfònica, unint esforços i experiències en l’escenari.

El concert té com a fil conductor la música de ball de la centúria passada. El concert començarà amb la participació conjunta de la Jove Orquestra i l’Orquestra simfònica Lira Saguntina interpretant dues suites, com són la Suite del dia d’Hillary Burgoyne i la Suite Jamaica amb temes populars.

Seguidament, ja només amb la participació de l’Orquestra Simfònica, el concert continuarà amb una altra suite dedicada a ritmes com el tango, el txa-txa-txa o la Bossa-Nova de l’autor anglés David Stone. Per a acabar amb aquesta part de música llatina s’interpretaran dos temes de Carlos Gardel i el conegut Libertango d’Astor Piazzolla. El concert acabarà amb la interpretació de música de The Beatles i d’Elvis Presley.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías