Search
Close this search box.

CONCERT SM L´ENTUSIASTA BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA “CONCERT MÚSICA RELIGIOSA”

Aquest dissabte 1 d´Abril la societat musical l´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna, celebrarà el seu segon concert anual anomenat “Concert Música Religiosa”, què tindrà lloc -a partir de les 19:30h- en l´església parroquial San Joan Evangelista de la localitat benifaironera.

Dins del Cicle de Músics Directors Convidats de la Casa iniciat aquest any per la directiva de la SM l´Entusiasta, aquest concert serà dirigit per Francisco José Alberola Gil, músic format a l´Entusiasta l´any 1978, va ser director titular de l´Agrupació Musical “Fuentes Escondidas” de Ayna, a més ha dirigit en alguns concerts a la SM l´Entusiasta i a la Banda Simfònica d´Albacete, on realitza funcions de sub-director. Actualment es titular per concurs oposició de la plaça de solista de Trompeta de la Banda Simfònica Municipal d´Albacete.

L´entitat benifaironera, interpretarà baix la batuta de Francisco Alberola Gil, la marxa de processó Solemnidad de J. Pérez Ballester, l´Intermedi Simfònic Caballeria Rusticana de F. Mascagni, Benamor de Pablo Luna. La Saeta de J. M. Serrat, la banda sonora 1492 de Vangelis, l´òpera rock Jesucristo SuperStar de Lloyd Webber i la marxa de processó La Madrugà de Abel Moreno.

Amb aquest concert, què compta amb la col·laboració de l´Ajuntament de Benifairó de la Valldigna i que se celebrarà a l´església parroquial, també participarà l´Agrupació Coral l´Entusiasta de recent creació amb 21 components, amb només 2 mesos en marxa dirigida pel músic també de la banda Josema Álvarez Serra.

Benet Peris

Agrupacio Coral l´Entusiasta
FRANCISCO JOSE ALBEROLA GIL

Compartir:

Últimas noticias

Categorías